Just LS living & stylingadvies

Interieuradvies

U wilt uw interieur veranderen, krijgt een nieuw huis of wilt gaan verbouwen, maar u twijfelt nog over de sfeer, het kleurgebruik, goede indeling of de juiste meubels. In dat geval kan Just LS living- & stylingadvies u een goed en persoonlijk interieuradvies geven, zodat de beste oplossingen binnen uw ruimte en budget gerealiseerd kunnen worden. Natuurlijk geldt dit ook voor een indelings- en/of kleuradvies voor uw kantoor, horeca, winkel of bedrijfsruimte zodat uw bedrijf de juiste sfeer uitstraalt zodat u kunt werken en klanten kunt ontvangen in een prettige en uitnodigende omgeving.

Werkwijze:

Tijdens een oriŽnterend gesprek worden uw wensen en leefstijl geÔnventariseerd. Daarnaast wordt de door u gewenste ruimte (bijv. de woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor) bekeken. Bij nieuwbouw/verbouw kan dit ook aan de hand van een plattegrond. Deze eerste kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Nadat u de (daarna uitgebrachte) offerte heeft goedgekeurd wordt het interieuradvies uitgevoerd.

Dit gebeurt in de vorm van een uitgebreid rapport waarin precies de actiepunten staan beschreven. Denkt u hierbij aan keuze qua indeling, keuze van het meubilair, kleurgebruik voor muren, plafonds, vloeren, houtwerk, accessoires, verlichting en eventueel de leveranciers/winkeladressen van de gebruikte keuzes.

Ik vind het belangrijk om een plan te maken dat precies bij u past. Uw persoonlijke voorkeur voor bepaalde materialen en kleuren of de gewenste uitstraling vormen het uitgangspunt. Ook kan het voor u belangrijk zijn dat rekening gehouden wordt met een dierbaar meubelstuk of accessoire.


Kortom: een advies dat past bij uw manier van wonen en leven.