Just LS living & stylingadvies

Profiel

Passie voor InterieurJust LS living & stylingadvies is de naam waaronder ik, Elles Koelewijn, mijn verkoopstyling en interieuradviezen geef.

Sinds 2010 heb ik een samenwerkingsverband met Meerwaerde Makelaars en verzorg ik de verkoopstyling en fotografie van de huizen die in de verkoop komen.

Al sinds mijn jonge jaren voel ik passie voor interieur.
Als klein meisje wist ik al te vertellen wat voor kleur vloerbedekking en gordijnen de mensen hadden. Als ik ergens binnen kom neem ik alles in me op en bedenk ik hoe ik het zou inrichten. Ik luister naar uw wensen en wat bij uw leefsituatie past. Als interieur/verkoopstyliste kan ik al mijn creativiteit kwijt. Ik gun iedereen een prettige leef- of werkomgeving.


Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de International Academy for Interiordesign en deze opleiding afgerond met het behalen van het diploma interieur/verkoopstyliste en kleurenconsulente. Dit diploma is erkend door de Stichting Orde van Register-Interieurontwerpers (S.O.R.). Ik sta ingeschreven bij de International Academy of Interiordesign onder nummer 354. Het hiermee verkregen diploma van "Master of Interiordesign" staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Naast deze opleiding volgde ik de Master Class bij Hans Slim.

logo