Just LS living & stylingadvies

Styling

Alles staat op zijn plek maar u mist de sfeer en het echte thuisgevoel. Met de juiste accessoires of trendy accenten kunnen we een mooi plaatje creren. Ter plekke bekijken we samen wat er veranderd/aangeschaft kan worden om een mooi, stijlvol geheel te krijgen. Met weinig middelen proberen we een boel te bereiken.

Seizoenstyling

Het is mogelijk om ruimtes met de seizoenen of feestdagen te stylen. De sfeer van uw woning of bedrijf verandert mee met de vier seizoenen! Just LS living- & stylingadvies geeft advies over hoe u met geringe aanpassingen de sfeer in een ruimte mee kunt laten veranderen met de seizoenen. Licht en luchtig in de lente, zwoel in de zomer, warm in de herfst, knus en gezellig in de winter. Elk kwartaal in een andere sfeer.

Themastyling


Just LS living- & stylingadvies is gespecialiseerd in themakamers. Wilt u voor uw kind een piratenkamer, een prinsessenkamer, een maritieme kamer, een junglekamer of.noem maar op. Niets is te gek. Het advies bestaat uit een moodboard en een plattegrond met kleuren en materialen.                          Ga met de muis over de kleine foto's om een grotere afbeelding te zien